К основному контенту

Техноголія приготування бездріжджових видів тіста (презентація учнів)

Комментарии

  1. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    Plus, making profit with it is as simple as 1--2--3!

    Follow the steps below to make money...

    STEP 1. Choose which affiliate products the system will promote
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (it takes JUST 2 minutes)
    STEP 3. See how the affiliate system explode your list and sell your affiliate products for you!

    Do you want to start making money??

    Check it out here

    ОтветитьУдалить

Отправить комментарий

Популярные сообщения из этого блога

Технологія приготування, оздоблення виробів з пісочного тіста: нарізне та штамповане печиво, вимоги до якості.

                                                          Міністерство освіти і науки України Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації ДНЗ « Сумський центр харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» Технологія приготування, оздоблення         виробів з пісочного тіста:  нарізне та штамповане печиво, вимоги до якості.                                                                                                 ...

Мікрохвильова піч - будова, принцип дії, правила експлуатації

                                                     МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ДЕПЕРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДНЗ «СУМСЬКИЙ ЦЕНТР   ПРОФЕСІЙНО - ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ХАРЧОВИХ   ТЕХНОЛОГІЙ , ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ» Мікрохвильова піч -   будова, принцип ді ї , правила експлуатаці ї                                                           ...

Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу

Міністерство освіти і науки України Депа р тамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області Державний навчальний заклад « Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» «Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу» 2018 «Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу» Укладач: Безбородкіна Л.Г. , спеціаліст вищої категорії, Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»; Рекомендовано методичною радою ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного серві...