К основному контенту

Золота перемога за нами!

15-17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулась головна подія освітньої галузі ІХ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2018», у якій наш Центр взяв активну участь. Викладачі професійно-теоретичної підготовки подали на виставку свої роботи. Тверезовська Ольга Миколаївна представила на розгляд журі методичну розробку циклу уроків з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему «Приготування супів». Викладачі Гвоздецька Л.Г., Маренкова Т.І. та Черкай Г.О. написали колективну роботу «Регіональний компонент: «Фірмові страви Слобожанщини»». Викладач Безбородкіна Л.Г. підготувала на виставку свою роботу «Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу».
          За підсумками ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти – 2018» у конкурсі з тематичних номінацій нагороджено золотою медаллю Безбородкіну Людмилу Георгіївну.
Виставка – це дійсно ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів, конструктивного спілкування між виробниками сучасних технологій та їх безпосередніми користувачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій та методик в освітній процес.
Освітній галузі Сумської області є чим і ким гордитися, вітаємо освітян і зичимо тільки успішних планів, проектів, процесів, дій!






                                                                                      

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Технологія приготування, оздоблення виробів з пісочного тіста: нарізне та штамповане печиво, вимоги до якості.

                                                          Міністерство освіти і науки України Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації ДНЗ « Сумський центр харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» Технологія приготування, оздоблення         виробів з пісочного тіста:  нарізне та штамповане печиво, вимоги до якості.                                                                                                 ...

Мікрохвильова піч - будова, принцип дії, правила експлуатації

                                                     МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ ДЕПЕРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ДНЗ «СУМСЬКИЙ ЦЕНТР   ПРОФЕСІЙНО - ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ХАРЧОВИХ   ТЕХНОЛОГІЙ , ТОРГІВЛІ ТА РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ» Мікрохвильова піч -   будова, принцип ді ї , правила експлуатаці ї                                                           ...

Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу

Міністерство освіти і науки України Депа р тамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області Державний навчальний заклад « Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» «Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу» 2018 «Інноваційні педагогічні технології у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу» Укладач: Безбородкіна Л.Г. , спеціаліст вищої категорії, Державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»; Рекомендовано методичною радою ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного серві...