Для групи АКОФ-47 Фізіологія харчування
Підручник О.М. Олійник, Основи фізіології харчування, санітарії та ггігієни харчування,Львів, 1998
Тема: Харчові речовини, їх значення для організму людини 26.10.2020
Урок № 1 Поняття про харчові речовини. Білки – загальні відомості Фізіологічні норми, харчова цінність
Д/з: с. 5-6 скласти конспект
Вивчити
1. Яке значення білків для організму людини, з яких речовин складаються білки?
2.Чим відрізняються повноцінні білки від неповноцінних?
3.У яких продуктах знаходяться повноцінні білки?
4.Яка добова норма білків для дорослої людини?
5. У яких станах знаходяться білки та наведіть приклади?
6.Як впливає нестача та надлищик білків для організму людини?
7. Переглянте відео про роль білків для організму людини
https://www.youtube.com/watch?v=MUPeGGmRpq0
Урок №2 Жири – загальні відомості
Фізіологічні норми 26.10.2020
Д/з: с.6-8 скласти конспект
Вивчити:
1.З яких речовин складаються жири?
2.Чим відрізняються насичені жирні кислоти від ненасичених, у яких продуктах за походженням вони знаходяться?
3. Яка роль жирів для організму та яка добова потреба для дорослої людини?
4. Які продукти багаті на насичені жири?
5. У яких станах бувають жири?
6. Переглянути відео про роль жирів для організму
Урок №3 Вуглеводи, загальні
відомості, вуглеводневий обмін 27.10.2020
Вода, значення для організму
Д/з : с.8-11, 21 скласти конспект
Вивчити:
1.Яке значення води для організму людини, вільна та св'язана вода у чому різниця?
2. Які вимоги до питної води?
3. З яких речовин складаються вуглеводи та іх класифікація?
4. Яка роль вуглеводів у харчуванні, добова потреба для організму?
5.У яких продуктах знаходяться сахароза, глюкоза, мальтоза,фруктоза,лактоза?
6. Яка роль пектинових речовин для організму?
7.Переглянути відео про вуглеводи
Комментарии
Отправить комментарий